CégünkrőlKereskedelmi/szolgáltatói hálózatokLegyen Partnerünk!Kártyaelfogadó-helyekGyakran feltett kérdések

Információk - szerdánként - az új elfogóhelyekről.

A %-infóért húzza a logók fölé az egerét!

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 5%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: Classic 11%, Silver/Gold 22%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 3%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 6%

Kedvezmény: Classic 10%, Silver/Gold 20%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: Classic 10%, Silver/Gold 20%

Kedvezmény: 22%

Kedvezmény: 5%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: Classic 5%, Silver/Gold 10%

Kedvezmény: Classic 5%, Silver/Gold 10%

Kedvezmény: 20%

Kedvezmény: Classic 15%, Silver/Gold 30%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: Classic 15%, Silver/Gold 30%

Kedvezmény: 5%

Kedvezmény: 5%

Kedvezmény: 6%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 5%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: 10%

Kedvezmény: Classic 10%, Silver/Gold 20%

 

Amennyiben szeretnék, hogy az EDC több mint egymillió tagjának a vásárlásával jelentős forgalom-növekedésre tegyenek szert, akkor kérjük, olvassák el a következő tájékoztatót:

Ahhoz, hogy a rövidesen két millió Euro Discount Club tagot az Önöknél történő vásárlásra motiváljuk, a megnövekedő forgalomért cserébe kedvezményt kérünk számukra. (A forgalomnövelő szolgáltatásunkat csak EDC Gold logós kártyával rendelkező kiskereskedők vagy helyi szolgáltatók számára biztosítjuk, így ha Önök nem rendelkeznek - üzletszámtól függetlenül - legalább egy Gold logós kártyával, akkor annak beszerzési lehetőségeiről ezen oldalunkon tájékozódhatnak.)

Fontos, hogy a biztosított diszkont nagysága elég vonzó legyen ahhoz, hogy a kártyatulajdonosokat a vásárlási szokásaik megváltoztatására ösztönözze. (Javasolt a termékeken/szolgáltatásokon lévő árrés/fedezet harmadának, felének a biztosítása.) Az elfogadóhely keresőnk találati listájában az elfogadóhelyeket az általuk biztosított kedvezményük alapján a magasabb értéktől csökkenő sorrendben jelenítjük meg.

Extra megjelenést kapnak, amennyiben tevékenységük elsősorban a "prémium" ügyfelekre (közgazdászok, orvosok, újságírók, ügyvédek, vállalkozók stb.) fókuszál. Ha azt jelölik be az űrlapon, hogy a bő 200.000 Silver és Gold logós kártyára dupla kedvezményt biztosítanak, akkor Önöket az ilyen kártyákat Kibocsátó Partnereink nagyobb hatékonysággal fogják reklámozni. Mivel ezek a kártyatulajdonosaink az elfogadóhely keresőnkben - az első körben bizonyosan - szűkíteni fogják a keresést az őket pozitívan megkülönböztető kereskedőkre/szolgáltatókra, így Önöknek - megfelelő célcsoport esetén - előnyös ezzel a lehetőséggel is élniük.

Azon Elfogadó Partnereinknek, akik több Gold logós kártyával is rendelkeznek (mert például vásároltak munkatársaiknak, családtagjaiknak is) - további díjak fizetése nélkül - további két extra megjelenési lehetőséget is kínálunk.

Amennyiben Önök egyedi és/vagy több százezer forint értékű termékeket, szolgáltatásokat értékesítenek vagy szerződött ügyfelekkel rendelkeznek, például: autó-motor (kereskedések), banki szolgáltatás, biztosítás, internet-szolgáltatás, kulturális szolgáltatás (belépő könyvtárakba, múzeumokba, színházakba), közüzemi szolgáltatások, oktatás, pénzügyi tanácsadás, távfelügyelet, telekommunikáció, utazás, újság-előfizetés..., úgy nem javasoljuk, hogy bármilyen kártyatulajdonos számára kedvezményt adjanak, mert nem életszerű, hogy bárki ez alapján hozzon - hosszú távra szóló - döntést. Javaslatunk az, hogy inkább fontolják meg saját arculatú (ügyfél)kártyák kibocsátásának lehetőségét. (Hasonlóan nem tudjuk még el fogadni az akár DM, akár MLM rendszerben értékesítő ügynökök/munkatársak kedvezmény-vállalását sem.)

Elfogadó Partnereink igénybe vehetik díjmentes adminisztrációs szolgáltatásunkat is (ez a webáruházak számára kötelező). Ennek keretén belül a kártyák használata során generálódó adatokat begyűjtjük, majd úgy tároljuk, hogy azok bármikor visszakereshetőek. A forgalmi adatokat mi automatikusan kiegészítjük a Kibocsátó Partnereink neveivel, így nem csak az esetleges pénztárosi tévedések kerülhetőek el, hanem Elfogadó Partnereink értékes marketing-információkhoz juthatnak.

A fenti szoftver lehetőséget kínál arra is, hogy sokszoros - a kártya tulajdonosokhoz közvetlenül eljuttatott - reklámért cserébe minimum 3% forgalmi jutalék megfizetését is vállalhassák. Az extra többletforgalmat biztosító szolgáltatásunk részleteiről ezen oldalunkon tájékozódhatnak.

Kérjük, olvassák el a Kártyaelfogadói Együttműködési Szerződésünket, és ha az abban található feltételeket elfogadhatónak tartják, akkor a lenti űrlap kitöltésével adhatják meg vállalkozásuk adatait. FONTOS: Jelen szerződés elfogadása automatikusan semmilyen kötelezettséggel nem jár az Önök számára. Kedvezményadói és/vagy pénzügyi kötelezettséget kizárólag később, az adminisztrációs felületen történő adatmegadások és beállítások után keletkeznek.

A regisztrációt követően a megadott e-mail cím(ek)re automatikusan meg fogják kapni a szerződés azon példányát, amelyben az Önök által megadott adatok már szerepelni fognak. A keretszerződés elektronikus formában is hatályos, de az - igény esetén - nyomtatható, oda-vissza postázás útján - papír alapon is - aláírható.

Az automatikusan megkapott levélben található linkre kattintva, az adminisztrációs felületünkre belépve vihetik fel üzleteik/szolgáltató helyeik publikálható adatait is. Amennyiben még nem rendelkeznek érvényes EDC Gold logós kártyával, úgy az adott mezőt nem szükséges kitölteniük, a vonalkódjukat később is megadhatják. (Üzletadataik ezután kerülnek publikálásra).

illetve a - vállalt kedvezmény(ek) mértékét tartalmazó - munkatársi tájékoztató(ka)t:

A csillaggal megjelölt adatok megadása kötelező!
Az űrlap kitöltőjének adatai
* Név:
* Beosztás:
* E-mail cím:
* Jelszó:
* Jelszó újra:
Vezetékes telefon: + ( )
Mobiltelefon: + ( )
A jogi személy (üzemeltető cég stb.) adatai
* Név (Bt., Ev. stb.):
Székhely
* Ország:
* Irányítószám:
* Település:
* Közelebbi cím:
Postacím
* Ország:
* Irányítószám:
* Település:
* Közelebbi cím:
Központi e-mail:
Web cím:
* Adószám:
Cégjegyzékszám:
Bankszámlaszám:
A törvényes képviselő ("aláíró" személy) adatai
* Név:
* Beosztás:
* E-mail cím:
Elfogadóhelyek publikálásához szükséges kártya adatok
A Gold logós kártyán lévő név:
A kártyán lévő vonalkód:
A kártya érvényessége:
   

Nyilatkozat:

Jelen regisztrációval "A jogi személy adatai" részében jelölt vállalkozás képviselője nyilatkozik arról, hogy a nevezett vállalkozás a megadott adatokkal Elfogadó Partnerként csatlakozni kíván az Euro Discount Club törzsvásárlói rendszeréhez. A Kártyaelfogadói Együttműködési Szerződést a jogi képviselőnk is elolvasta, az abban olvasottakat elfogadtuk. Tudomásul vesszük továbbá, hogy jelen regisztráció nem jelent kötelezettséget az EDC számára, a rendszer fenntartója azt írásban, indoklás nélkül visszautasíthatja.

A nyilatkozatot elfogadom/elfogadjuk.

   
   

 

| Rólunk | Hálózatok | Csatlakozzon | Kereső | Válaszok |
| Kapcsolat |